De Voorjaarsloop is ook voor jou!

25-01-2021 | 15:22

Ben jij ook zo toe aan een frisse neus, even ontspannen of sportief bezig zijn? Het kan allemaal met De voorjaarsloop van het Rode Kruis Kampen!

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar. Een jaar dat jou en ons waarschijnlijk geraakt heeft in de privé en/of werkomgeving. In deze tijd hebben o.a. alle zorgmedewerkers keihard gewerkt voor jou en mij om tegen het Coronavirus te strijden. Ook het Rode Kruis Kampen heeft en biedt nog steeds ondersteuning bij o.a. ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Dit doen onze vrijwilligers met alle liefde!

Om deze hulp en alle andere activiteiten mogelijk te maken hebben wij inkomsten nodig. Normaal gesproken krijgen wij die bij een inzet van evenementen en de collecte. Beide inkomstenbronnen hebben het afgelopen jaar niets of nauwelijks wat opgeleverd. Daarom komt het Rode Kruis Kampen met iets nieuws. Een sponsorloop waar wij maar ook u baat bij hebben. Een frisse neus, mentale rust en geld inzamelen voor het Rode Kruis Kampen! Dat is toch geweldig?

20 maart 2021 organiseren wij De Voorjaarsloop!

De Voorjaarsloop is een Coronaproef sponsorloop voor iedereen! Je kunt Wandelen, hardlopen of een andere manier van beweging kiezen en je eigen doel bepalen. Het gaat erom dat je er even uit bent en daarbij zoveel mogelijk mensen aanspoort om mee te doen en natuurlijk sponsoren vinden. De gehele opbrengst is voor onze eigen lokale afdeling in Kampen. Meer informatie over onze afdeling kun je vinden op www.rodekruiskampen.nl