Hoe kan jij een actie starten?

 Wil je iets gaan doen of organiseren om geld op te halen voor het Rode Kruis IJsselland?

Dan kan je op deze website voor deze geldinzamelactie een eigen actiepagina aanmaken. Hierop kan je in tekst en beeld vertellen wat je gaat doen en wat je motivatie is om dat te doen. En op je pagina kunnen mensen aan je doneren. Deze pagina kun je natuurlijk makkelijk verspreiden binnen je eigen online netwerken. 

Alleen? Of met een groep?
Je kunt alleen een actie opzetten, maar je kunt dat ook met een groep doen. Met je groep krijg je dan een teampagina waarop de andere teamleden zich kunnen aanmelden. Ieder teamlid heeft dan ook nog een eigen, persoonlijke pagina.

Hoe werkt het?

 1. Je kunt een actie aanmaken door op   'Start actie ' te klikken. 
 2. Vervolgens maak je stap voor stap je actiepagina aan.
  • Allereerst worden contactgegevens van je gevraagd.
  • Daarna wordt gevraagd of je een individuele actie start, een teamactie wilt aanmelden of je wilt aansluiten bij een al aangemelde teamactie.
  • Tot slot vragen we wat je streefbedrag is voor je geldinzamelactie, de titel die boven je actiepagina komt, je motivatie om de actie te starten en eventueel één of meerdere afbeeldingen voor op je actiepagina.
  • Deze tekst en afbeeldingen komen op je pagina te staan.
 3. Vervolgens ontvang je een e-mail om je inlogaccount aan te maken voor deze site. Met dit inlogaccount kan je daarna links bovenaan de website inloggen en toegang krijgen tot de beheeromgeving ('dashboard') van deze site.